Tjolahopp eller (Kjola opp)

Här ligger jag på rygg i soffan med datorn på magen och glor på tv, javisst! Det är fredag och jag är hemma, det känns lite som att det var hundra år sen jag var det men när jag tänker tillbaka så var det bara förra fredagen på ett tag som jag inte var det. Varför känns det som jag festat i så många helger både fredag och lördag? Ingen aning men så är det.

Jag mår mycket bättre, det är bara halsen som spökar, jag har ju knappt pratat med någon så när Annelie (hon med falukorven i pannan) ringde förut så hörde jag mig själv. Herregud det lät som jag fått en hel skock med duvor i halsen, jag lät inte klok helt enkelt. Känns underbart att febern håller sig borta och att jag snart är helt återställd.

Nu ska ni ju inte ställa till med fest med både visselpipor, plastglas med nån vätska i och gråta av glädje för att ni tror att jag ska vara hemma hela helgen, nej för bövelen, imorgon ska jag...gå till ICA. Näe då, imorgon blir det fest, oj oj oj vad festligt det ska bli. Vi ska hälla i oss öl och jag har faktiskt köpt två cider också, Black lime, det smakar lite som...lime.

Nu så, nu har ni nåt att läsa igen, ser er allt hur ofta ni går in här och hoppas på ett nytt inlägg och suckar varje gång när inget sker. Men nu så, le lite så får ni godis!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback