2:a förslaget= min granne

Jag har fått in två förslag på vad jag ska skriva om. Nu blir det om min granne.

Jag har flera grannar, grannar som jag aldrig hör, grannar som man hör ibland, grannar som man verkligen hör på helgerna. Vem ska man välja? Jag tar grannen rätt över då.

Dom är gifta, i början av 60-årsåldern tror jag bestämt. Hon går hemma hela dagarna medan han hurtar iväg på förmiddagen och kommer hem på eftermiddagen i samma fart som han gick i..dvs med andan i halsen.

Kl 8 kommer barnbarnen, det är två skrikande barn som antingen är döva eller bara högljudda. En vad jag tror 4-åring och en knodd på 2. Farmor verkar vara något av en dagmamma åt dom små. Farfar är den som är ute i sandlådan med dessa små teltningar, han bygger sandslott, 2-åringen river, farfar gör ett nytt och sen tycker 2-åringen att det hela ska upprepas.

På eftermiddagen kommer barnens pappa och hämtar dom. Dom överlämnar stövlar med massa sand i, teckningar föreställande...nåt. Ibland ser jag att farmor och farfar har dom även på helgen. Barnens pappa är inte singel utan en mamma finns också, henne har jag väl sett 3 gånger på 1.5 år. Föräldrarna verkar ha massor att göra där barn inte är inräknade men farmor och farfar är så glada i sina barnbarn att dom jättegärna tar dom, vilken tid på dygnet som helst.

Goa grannar är det minsann.

Fler förslag på inlägg tack!



Kommentarer
Postat av: Jag heter Camilla Björk och är din egna stalker :)

Tycker att du ska skriva om FB som är ett lustigt ämne på gott och ont Fördelar och nackdelar Sune? Vad förundras du över på det forumet? Det är mitt tips, dessutom tror jag att kan någon vinkla de så är det du :) Kramar i massor See you on your logg Hehe! Kramar (Tack för mycket go läsning)

2011-10-28 @ 07:21:30
Postat av: Martina - Tävling på gång nu och ännu en på lördag!

Märkligt det där. När jag läser inlägget så tänker jag att det är fint att de ställer upp men fan kan inte föräldrarna ta hand om sina egna barn ibland...

Och i nästa tankevurpa så önskar jag att jag hade en farmor/farfar - mormor/morfar som lika gärna har barnen ofta, ofta ahahaha

2011-10-28 @ 09:02:44
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback