Det går utför för folk

Upprörd jag blir! Herregud säger jag bara.

Nu läser jag att Tiger Woods blivit utsatt för en korvattack! Jamen visst! Helt sjukt egentligen, inte bara en korv utan det var korv i BRÖD! Vad fan är det med folk? Det är ju för fan matmissbruk, kasta en korv med bröd liksom, varför inte kasta en näve småsten? Tänk dig Tiger när han precis puttat bollen, det flyger stenar, en landar precis framför hålet och bollen åker ÖVER hålet! Det hade vart kul.

Korv med bröd liksom (skakar sketmöe på huvudet faktiskt).

För att återgå till det där matmissbruket, brödet hamnade på ett ställe och korven flög något längre men dock inte ens nära Tiger Woods.

Sa jag att det var matmissbruk? Förresten så brottades gärningsmannen ner av två säkerhetsvakter och greps. Puh gud va bra, tänk om en sån fick gå lös länge, korv i bröd liksom. (Skakar lite till). Vad hade han kastat nästa gång? En hamburgare i bröd MED gurka i? Ett tacoskal? Ja herregud, tack och lov att det finns folk som vågar ingripa.










Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

en gång på liseberg skulle jag kasta spunnet socker efter en dum en men det släppte inte ens från avfyrningsplatsen/min hand. jävla öde.

fick ta åkbandet och binda fast idioten.

och mig veterligen har den personen kommit ner i normalvikt nu efter en säsong hånglandes med en stolpe i rosenrabatten. jag skrev dessutom en skylt:

mata gärna. och folk kastade... joråsåatt...

vad kastades??? korv i bröd!

han har intorkad senap i hela huvudet.

han glömde gapa alla gånger så det blev inte mycket ätet.

nåja. nästa gång kör jag ner hela balder i halsen på första bästa som tykar upp sig :)

2011-10-10 @ 19:54:19
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback