Helg!

Ja det är helg nu men det känns inte riktigt så när man gjorde första dagen på jobbet sen i måndags men helg är det ändå för ingen skulle öppna om jag försökte ta mig in på jobbet, alla är hemma och tar igen sig och laddar inför nästa arbetsvecka.

Vad har jag gjort idag då? Jo först gick jag in på en toalett, den luktade så mycket skit att jag vände och gick ut igen. Tog nästa toalett och där luktade det bättre. Jag fyllde på skithusrullar. Jag borstade lite svep, mera svep och sen tyckte chefen att jag skulle packa upp en leverans, bocka av på papper och ställa in allt i förrådet. Det gjorde jag....och två karlar. Så hjälpsamma så.

 

Sen var det dags att packa backarna med grejer som skulle till två andra ställen, jag skulle också hämta upp två på ena stället och skjutsa dom till andra och där fick dom gå, pula (japp det ska vara ETT L) och städa.

 

 

Microdukar, pumptvål, svep och duo..nånting, dom är torra svep och har bara fransar på sidorna.

 

Nåja, jag tog med mig dom skitiga svepen tillbaka, stoppade dom i tvättmaskinen, sen tyckte chefen att jag skulle tömma hans papperskorg, det var här som jag tänkte säga: "Ska jag visa herrn vart påsarna ligger så du kan byta din jävla korg själv?" Men istället sa jag: "Okej, det kan jag göra".


Ja det var min dag på jobbet och snart ska jag iväg och köpa lite drickbart tills imorgon då det blir jävlar i mig till att rocka röv på ett dansgolv och denna gång är det bara folk som är 35 och uppåt som är välkomna, sketbra ju!

Ja det var väl allt.

Sen den här tävlingen då då, självklart ska ni rösta på mig HÄR och kom ihåg att bekräfta rösten i mailet ni får. Tack så jävla mycket!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback