Hello fuckers!

Tänk er nu att jag står i en dörröppning, höger ben lutad bakom mig på en dörrlist, drar i ett sketstort Hubba bubba, slänger med mitt korta hår så lössen flyger åt alla håll, ser så där skettuff ut och sen...äh där sprack bubblan.

Här sitter jag på min stol i sovrummet, strumpor, boxerkallingar och en t-shirt är det enda jag har på mig. Bh:n är slängd sen en halvtimme tbx. Jag är hemma nu i alla fall...ja i fall ni har undrat alltså.

Det var några som var sjuka idag så idag har jag tagit ett höghus själv, det var länge sen men jag klagar inte som ni vet.

Kan säga så här....

...att den som äger denna kan vara jävligt glad över att hon/han bor i just ett höghus, lite knivigt vore det om hon/han var tvingad att åka upp och ner för trapporna med den här. Har jag sagt att jag har en pissig kamera plus en ännu pissigare mobil? Okej nu vet ni i alla fall.

 

När jag var klar med det så var det dags att ringa in beställningarna, packa, köra iväg med beställningarna, komma tbx och sen ta nästa trappuppgång med en gång. Sen var det som vanligt med borstning av svep, ut och in med mer svep i tvättmaskinen, hänga upp microfiberdukar osv.

Sen ringde min pappas fru och frågade om jag ville komma och göra en kokt kyckling sällskap, eller ja...den på tallriken och jag nomnomnom åt upp den. Jag sa ja. Sen berättade jag för pappa att jag försökt få på ett cykellyse i 40 minuter. Som alla andra pappor kan han naturligtvis allt.

Vi hjälptes åt med det där. Eller ja...jag gav honom lampan, han satte fast den och jag kollade på. Teamwork!

 

Sen blev det saft och bakelse, eller ja, köpt muffins, grädde och sylt. På tallriken står det "Julen 1975", det syns inte men fint sa´re va!

 

Ja det var väl allt för nu.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Inna

Vad härligt att bli bjuden på middag så där och bli lite ompysslad.

Julen 1972 var då jag insåg sanningen om tomten =)



Ha en fortsatt skön kväll!

2011-10-17 @ 21:41:35
URL: http://innas.se/blogg
Postat av: jeanette sandelin

inna!

att han fanns :)

2011-10-18 @ 12:09:32
URL: http://jeanettes.bloggo.nu
Postat av: Anna

Förlåt, men står det inte 1975 på tallriken.... Jag är inte petig eller så men..... ;)

2011-10-18 @ 22:43:20
URL: http://filipochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback