Ja någon gång ska jag också ha tur

Ni vet ju hur min ekonomi ligger till, den ligger verkligen, helt platt fall. Just därför gick jag rakt över gatan till Second hand förut för att kanske hitta nåt "nytt" att ta på mig till ikväll. Där gick jag och kollade efter ena skjortan efter den andra, gick tillbaka och trodde kanske att något nytt kommit in sedan jag 10 sekunder tidigare hade glott.

Jag hittade en, provade den, betalade 55 kr och gick hem.

Jag som inte kunnat köpa nya kläder och framför allt inte dyra märken har ingen koll alls. Något sa mig i alla fall att jag skulle söka på nätet på märket som skjortan bar.

Jag fick lite av en chock.

 

Jag hittade en sida med hans kläder och herregud och hela hans bibelsläkt. Kläderna är ju svindyra!

Många av skjortorna kostar nästan en tusing, andra över och här har jag köpt mig en bättre begagnad "Dahlin" för 55 kronor! FEMTIOFEM KRONOR! Ja men fattar ni eller? Det är Martin Dahlins klädkollektion. Nu såg jag andra sidor som säljer dom billigare men dom hamnar i alla fall många hundralappar från 55 kr!

 

Jag tror att jag har gjort ett klipp, vad tror ni?

 

Sa jag förresten att jag betalade 55 kr? Maj gaaaadd liksom!

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Inna

Wow!

Så fynd är härliga. Jag älskar att handla på loppis och second hand. Tyvärr är de bästa ställ◙1rna här i stan bara öppna på dagtid när jag jobbar på annan ort. Men man kan inte få allt här i livet.Jag har både kläder och möbler så jag klarar mig.



Ha en härlig lördag! Var det idag du skulle skaka rumpa?

2011-10-08 @ 15:04:14
URL: http://innas.se/blogg
Postat av: jeanette sandelin

magiskt bra pris! jag har också hämtat hem en del märkeskläder till hutlösa priser från loppis. hutlöst, prutlöst och överrumplande lågt betalt alltså.

idag frost och kind of a headace - men de va de la änna värt!!! dansade som en ägare av hela pläjset (47 år, fött 5 barn) det blev skaka rumpa! så idag känns det att jag har den kvar. och jag som trodde jag kunde tippa av den i nån papperskorg ute på discot ;)

jag går ju vanligtvis en mil pw varje morgon...

har en buske på ett ställe där jag brukar dumpa fläsk och fa-an vad det växer bra där asså ;)

fast idag vete bröd om jag kommer ut på nån kärring-pw.

ont i huvudet som sagt, ett knä som jinglar och stel som en lärka.

nåja, tack för att du finns med din sjukt sköna blogg. har gett mitt eget bloggande en tankeställare - eller nytänk kanske det heter.

hare!

2011-10-09 @ 09:03:37
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback