Kan inte bestämma mig för en rubrik

Imorse när jag vaknade så hade jag gjort allt för att få ligga kvar och typ sova till nu, jag var helt slut efter lördagens bravader. Jag vaknade rätt tidigt igår också och somnade halv ett inatt och upp 6.15, ikväll blir det nog att jag går till sängs kl 21 och hoppas få somna direkt.

Idag när jag kom till jobbet sa chefen till mig att jag skulle ha möte kl 14 med samordnaren från Samhall och min handläggare på Arbetsförmedlingen. Jag slutade kl 12 och att cykla hem för att vända och åka tillbaka var det inte tal om. Jag smsade min dotter om jag fick komma till henne under tiden men nehe, morsan fick fan inte komma inte för hon skulle göra något annat. Jaha, jag cyklade till Netto, gick där och glodde i 40 minuter och sen cyklade jag tillbaka till jobbet men en lite längre väg för att fördriva tiden.

Kl 14 träffade jag samordnaren visst men min handläggare på AF var sjuk men en timme satt jag där och fick lyssa och prata, mest lyssna för samordnaren kan prata, oj oj oj vad hon kan prata. Men nu är det i alla fall gjort och nu är jag helt slut, hungrig, dötrött och ja...trött.

När jag kom hem hade jag fått ett födelsedagskort från raringen Jenny, däri låg det 4 tialotter, jag vann! Ja fan jag vann verkligen!

10 kr vann jag! Nu ska jag köpa mig en Nokia C7, en sån jag vill ha och suktat efter en tid nu. Eller näe, jag får drömma lite till minsann men det är tanken som räknas. Jag hade ju kunnat tagit hem storkovan liksom och köpt mig en...läsk.

 

Idag fick jag nya uppgifter på jobbet då. Åka bil med massa grejer till folk på annan plats och det ska jag göra varje dag, woho woho! Det var kul och det fördrev ju tiden åtminstone 40 minuter.

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Väldig framförhållning de hade då. Du fick ju fleeera timmar på dig att ändra eventuella andra möten/dejter/träffar som du kanske hade inbokat.

2011-10-03 @ 20:57:31
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback