Mycket yaaay!

Idag var den ordinarie trappstädnings....städerskan sjuk så jag fick ta ett höghus själv. Kanoners det. Ni vet ju att jag gillar det. Det är alltid nåt jag lägger märke till på dörrar och utanför.

Den här vet inte jag om jag har sett förut och då har jag ändå städat i den trappuppgången flera gånger. Den var lite kul tycker jag. En sån skylt ska jag önska mig i julklapp tror jag bestämt, sen ska bakgrunden vara som prideflaggan.

 

 

Den LILLA ringklockan! Undrar om den låter som om 3:dje världskriget kör igång också.

 

När jag var klar med det var det dags att ta lite frukost (en läsk), ringa lite folk och ta upp beställningar, packa beställningarna och idag hade chefen bilen så jag och en jobbarkompis gick ut och väntade. Den ena personen som jag skulle åka till skulle få en "ny" dammsugare. I två dagar har dom andra på Samhall sugit upp löv. Vi ville ju naturligtvis hjälpa till, eller åtminstone jag, jobbarkompisen tog kortet.

 

 

När chefen väl kom med bilen så körde jag ut skiten grejerna. Efter tog jag andra trappuppgången i höghuset.

Ja den här dagen har gått fasligt fort tycker jag, me like...liksom!

 

Kl 15 var jag och hade en dejt med min handläggare på soc, jag fick veta att jag är berättigad till ett busskort, fattar ni eller? Det är fan yaaaay det! Bor man över 3 kilometer från sin arbetsplats/praktik så får man ett sånt, jag ska köpa det om en månad, fan vad lyxigt att åka buss och slippa cykla omkring bland isbjörnar, drivis och kanske ramla omkull och bryta alla kotor man har i kroppen.

 

Efter det var jag på ICA med Ewa, jag följde med henne upp och fick mat, alltså frusen mat som jag fick med mig hem. Vad sägs om 2 fläskfiléer, en sketstor påse klyftpotatis, 3 stycken 200-grams hamburgare och en jävla massa andra hamburgare. Undrar om man skulle ta och äta lite....fisk idag kanske.

MYCKET yaaaay idag!


 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Låter som en toppendag!

Sådana där skyltar tycker jag det satt på var och varannan dörr när jag var liten.

2011-10-25 @ 23:49:28
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback