Peppar peppar!

...Dänger huvudet i det träbeklädda skrivbordet. Bikupan är borta! Den har flugit sin kos, tagit med sig honungen och flyttat ut! Ja, lite mer peppar peppar då. Woho då kan jag ju cykla till jobbet imorgon och styra upp kaoset som är där och vara frisk i helgen, bikupan lär komma tillbaka på söndag men enbart om jag häller i mig för många öl, eller jag menar, om någon står med en tratt, pistolmynning vid tinningen och TVINGAR i mig öl..det.var.så.jag.menade.såklart.

Myrorna i brallan har tagit sin dagliga promenad ut och vet ni vad? Jag ställde in deras gps så att dom aldrig mer kommer tillbaka, jag har också satt upp en skylt: "Tillträde för obehöriga är förbannat förbjudet" Sen ritade jag dit en pistol men med min ickekonstnärliga sida ser det la ut som en sned pitt.

Jag skulle tvätta idag men orka liksom. Sitta där nere en timme, somnar säkert och slår i huvudet i betongväggen framför mig och få tillbaka den där jävla bikupan och inte bara en jävla bikupa utan en bikupa som är hockeyfantaster som bara älskar att klämma på såna där otäcka tutor som gör att stigbygeln i örat kompar i hörselbenet, inte skönt ska jag be att få tala om.

Håll nu alla tummar, tår, tuttar och andra kroppsdelar ni vill hålla i (på er själva, inte andras) att jag är helt återställd hörrni, tack tack!

Och så är ni hjärtligt välkomna att rösta på mig i den HÄR tävlingen.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback