Snillet igen då

Ja ni vet ju att jag köpte en cykellampa idag, ni vet ju det. Det var i förmiddags. En smart en hade hämtat verktyg uppe i lägenheten, gått ner och satt på det där med massa tålamod, dom skulle det.

Jag däremot kommer på sånt kl 18 då solen bytt i sängarna med nytvättade lakan och bestämt sig för att just i min stad ska inte den skina mer för dagen. Rivalen mörkret började sitt skift en kvart efter.

Där stod jag med en alldeles för stor skruvmejsel när det skulle vara en liten stjärnmejsel som jag förövrigt inte äger. Jag pillade, jag skruvade (läs försökte), jag förbannade muttern som var så liten att den lätt skulle försvinna i fishålet om jag bara hade lagt den utanför och knipit ihop skinkorna! Den skulle aldrig ha återfunnits!

När jag hade pillat en halvtimme ringer dottern och vill kallprata. Jag sa att jag försökte att fixa cykellampan, jaha sa hon och pratade vidare, jag sa också att det började på att bli mörkt och att lamporna där jag stod lös rätt snorlite. Jaha sa hon och fortsatte.

Sen började jag att frysa och förbannade fortfarande skiten.

Imorgon när jag cyklar till jobbet så ska det vara strålande sol så jag klarar mig ända fram utan att få böter annars kommer jag skicka en liten del till tillverkarna av lampan för att konstruktionen suger gnustjärt, en bit till min dotter som bara ville kallprata och ja en tia kan jag lägga för att jag kom på idén med att gå ut så sent.

Jag gick ner med flera delar, fast besluten att fixa det där. Jag kom upp med fler delar än innan! Det får bli silvertejp från jobbet och sen flera varv så det sitter kvar, så får det bli!



Kommentarer
Postat av: Martina

Kan du inte bara stoppa en ficklampa i käften och en i röven och cykla iväg. Löser alla problem ;-)



sv. Oktober och november var förra året mina 2 mest inläggsproduktiva månader...Jag tenderar att nå detta i år också. Vet inte varför alls...

2011-10-16 @ 20:54:17
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: ChillyChick - Bebis i magen

Haha ja Sune, silvertejp fixar allt!! Fast håller ng med Martina där! Det var smart! :P



sv: Hihi jaa :D

2011-10-16 @ 22:14:04
URL: http://chillychick.blogg.se/
Postat av: Inna

Silvertejp is da shit!

Bra kvinna reder sig själv!

2011-10-17 @ 07:55:11
URL: http://innas.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback