Zzzzzzz

Den senaste veckan har jag inte gått och lagt mig när kropp och ögon säger att jag ska, jag stretar emot, jag sätter mig på tvären och varje morgon förbannar jag mig själv för det, jag är AStrött när jag vaknar men jag snoozar aldrig, jag ligger heller inte kvar, när mobilens alarm ljuder så slår jag upp ögonen (jo det är sant), jag stänger av snarkmaskinen, tar av mig masken, viker undan täcket, snubblar nästan in i elementet, tar hörapparaten och sen går jag som i ett sömnrus in på toa och duschen.

Idag har jag väl haft att göra men inte hela tiden och när jag inte haft det så har jag suttit ner, ögonen har blivit som tunga som brunnslock och då har jag gått upp och ja..inte gjort så mycket mer.

En annan job:are har inte heller haft så mycket att göra mer än att ha tagit två trappuppgångar. Hon gjorde så att hon själv fick sysselsättning, slog till och med sitt egna personliga rekord.


Hon har heller aldrig kunnat ställa sitt Lypsyl däruppe, det är banne mig yaaay på det!

 

En dag till att jobba sen har jag långledigt! Eller ja, åtminstone 3 dagar istället för 2, 24 timmar till om ni nu vill se det så. Det ska bli så gött! Ska ligga kvar i sängen på fredag, titta på klockan, se att den är 11, le och tänka på dom på jobbet som har slitit sen 7.30. Sen kanske jag ligger kvar ännu längre eller också vaknar jag la vid 6 och kan inte somna om! Det är antingen eller det. Men då kan jag kanske sova nån timme på dan istället, DET kan inte dom på jobbet göra. Det är lite tihi på det där.

Ja det var väl allt för nu.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback