Åh hej och hå

Eftersom mitt knä inte riktigt har hämtat sig än fick jag marktjänst även idag. Jag torkade, jag fyllde på skithuspapper och såna där pappersservetter man har på skithuset ni vet, såna man inte får slänga i toaholken och spola, ja precis, såna fyllde jag på.

Jag dammade lister, tavlor och lite annat. Trots att det är mest karlar som jobbar på mitt jobb så kan jag nog nästan sätta nåt på att det inte är någon av dessa som ställt dit dom här..

Dessa små porslinsfigurer står i en bokhylla..förövrigt ska ni inte bekymra er över trädgårdshandsken som syns till höger i bild, DEN har säkert en av karlarna lagt dit. Nån jävla måtta på snuttigheterna får det ju vara...tänkte säkert han.

Idag fick jag också ta hand om tvätteriet av svep i tvättstugan. Det skulle knappas fram rätt medel, oj oj vad det var svårt. Ta ur dessa tvättade svep efter 511 timmar i tvättmaskinen, lägga dom i en plastbalja där dom hörde hemma, i med nästa laddning och annat medel och vänta ytterligare 511 timmar. Sa jag att jag jobbar 4 timmar om dagen?

Jag kom till Samhall i Juni, det var varmt som attan men ibland undrar man.

Dessa sketvarma mössor har nog legat där sen vintern tog slut i våras men har man inga snuttiga porslinsfigurer får man pryda en hylla med lite manligt också, för det HÄR har ingen kvinna lagt där det kan jag nästan också sätta nåt på. Om jag flyttade på dom?.....Näe.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

Och du åt upp allt! Hatten först!!



jag har gjort en videoblogg mest till dig Sune! :D

2011-09-13 @ 15:22:52
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: isa

Haha, jag hade inte heller flyttat på dom. Risk för att någon yr karl springer runt om någon månad och frågar varfan mössorna är ju!



Jag jobbar på nummerupplysningen, så kvällar/helger kan det vara ganska dött. Utom när halva Sverige får för sig att bli självmordsbenägna exakt samma klockslag! Det är då jag behöver lite humor och läsa om levandsglada människor.

2011-09-13 @ 15:47:27
URL: http://exia.blogg.se/
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

Nuuu jööö! :D

2011-09-13 @ 15:48:21
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

DALMÅL?! Haha nej det har jag väl inte :P Om du menar "Sten i magen" Så gjorde jag mig till där :P



Ååååh! Tack själv för att du ringde mig när jag var packad. du borde fixa videoblogg! du som har så fin röst! Det minns jag!

2011-09-13 @ 15:57:09
URL: http://magistermutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback