Äntligen säger jag bara!

Jag har ju letat efter lampor man fäster under hyllor och dylikt länge. Antingen har dom varit svindyra (skulle ha fyra stycken) eller också är dom billiga slut. I fredags var ju jag, Jenny och Becka på IKEA (ett jävla tjöt om det då). Jag fick ju då tag på billiga lampor. (Becka stod i kö men gick ur för min skull). Igår när jag kom hem så satte jag upp dom. Det visar inte så rättvist även om jag tar kort utan blixt men ni får föreställa er att det ser ungefär ut så här. Jag tog korten för några minuter sen.

Notera lamporna under hyllan. Detta är med blixt...

 

Och utan. Jag trodde det skulle bli lite starkare ljus men det är mysigt! Man blir inte bländad om man råkar titta i lamporna och det är ju...bra.

 

Jag fäste två under hyllan vid skrivbordet men där ser det ut som kriget mellan hela världens alla håll gått lös så jag måste fixa där först innan jag fotar men det får bli när...ja, när kriget är slut.

 

Jag fick ju en kattbädd av Becka, i morse såg jag Nogger ligga i den, jag skulle fota men just då hoppade hon ner. Kan ju liksom inte skriva, "här är en kattbädd, Nogger låg där förut, jag lovar!". Därför tog jag ett annat.

 

 

Till min förvåning låg Iza i den i eftermiddags. Hon är ingen Alien jag lovar, bara hennes ögon som..ja, som är det. Den kommer till användning, gud så bra!

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Britt

Ser ju hur mysigt ut som helst med lamporna ovanför sängen.

2011-09-05 @ 21:07:07
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback