Ett äventyr tar slut och ett annat börjar...

Jag har läst lite av Petra Ljungbergs blogg, tjejen som var med i "Robinson" men efter 13 dagar fick en hjärnblödning/stroke just där. Jag som följt programmet sen dag 1 och gillade Petra från samma dag blir berörd av det hon skriver. 26 år gammal och kämpar för att ta sig framåt, tar dagen som den kommer samtidigt som hon har ont, hörselnedsättning och är handikappad.

Jag har ingen aning om det är pga programmet, det ska utredas men hon själv skyller stroken på programmet. Innan var hon ju en levnadsglad tjej med bra fysik. Lätt att skylla på mycket då. Men som sagt, det ska utredas.

Jag kommer fortsätta följa Petras blogg just för att den berör mig och att hon var en av dom jag tyckte bäst om i programmet.

Vill ni läsa hennes blogg så finns den HÄR.


 

 

 





Kommentarer
Postat av: Kim Eriksson

Det är otroligt hemskt det som hänt och jag unnar ingen människa detta, med det sagt så tycker jag det är riktigt fjantigt att skylla på tv4. Varje år ska det gnällas om hur man genomför robinson och att det är för tufft på ön.



Alltså, man vet exakt vad man söker in till, tv4 gör ingen hemlighet av att det är ett riktigt hårt program där man utsätts för både fysisk och psykisk stress. Ska vi förbjuda folk att göra lumpen också? Eller all fysisk aktivitet när vi ändå håller på, bantning också, för det medför ju faktiskt risker och påfrestningar för kroppen. Ultra-sporter, förbjud skiten NU, det är ju livsfarligt!!



Nu är jag mycket väl medveten om att det är töntiga jämförelser, men söker man själv till programmet, sedan råkar ut för en medicinsk olycka som inte går att förutse, då kan man inte gå och skylla på andra människor!



"– Det är så tragiskt att det ska behöva gå så långt att en människa ska behöva få hjärnblödning."

Vad skulle tv4 gjort då? Skulle man tagit in ett medium som kunnat förespå denna tragiska händelse?

Kom med lite konkreta förslag om vad man tycker tv4 skulle gjort annorlunda istället för att bara sitta och gnälla!

2011-09-10 @ 20:45:51
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Hej vännen!



Jag läser hennes blogg med och hennes otroliga resa.

Så fruktansvärt det som hände henne.



Kram

2011-09-11 @ 18:42:23
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback