Hemma!

Den där åksjuketabletten må vara liten men GOSH vad den hade effekt. Jag sov en timme mellan Sundsvall och Stockholm, jag sov en halvtimme mellan Stockholm och Skövde. Tiden går ju lite fortare men jösses vad trött man blir av den. Ovanan naturligtvis men gött att slippa må illa och vara yr!

Det jag var orolig över var när och OM jag skulle hitta rätt spår i Sthlm, det visade sig vara 100 meter från där vi kom in. Bara lite längre fram, då gick jag in på centralen och köpte mig en Mc feast & Co. Det var sketgott!

Benet som jag hade ont i när jag for..gör fortfarande lika ont. Det försvann tillfälligt inne på IKEA, måste nog bosätta mig därinne tror jag bestämt.

När jag kom in till stationen i min stad kom dottern och hämtade mig, så skönt för det var tungt för benet att släpa på två tunga väskor.

Katterna som jag trodde längtade ihjäl sig efter matte..tittade på mig, slog tassen i pannan och trodde dom hade sluppit mig för gott. Jag såg allt den tomma champagneflaskan på diskbänken. Dom har firat att jag var borta men tji fick dom liksom. Imorgon blir det gravöl.

Nu är jag så trött att jag tar min trötta och onda kropp till sängen för att sova! Godnatt!



Kommentarer
Postat av: Gealach

Japp, åksjuketabletter ska jag ha med mig på X2000 på fredag, annars vet vi aldrig hur det slutar!

2011-09-05 @ 17:59:54
URL: http://gealach.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback