Lite blandat på jobbet

För första gången på högst en månad har jag idag städat trappor. Jag har ju mest haft marktjänst sen mitt knä råkade hamna i backen av någon anledning. Jag och den andra job:aren tog varsin trappuppgång i ett höghus. Det var som att cykla, det satt i huvudet vad man skulle göra, förutom att jag glömde moppen i trappuppgången och åkte 6 våningar upp för att på varje våning slänga av ett svep. Hur jag hade tänkt att moppa sen vet jag inte men jag fick åka ner och hämta det i alla fall.

Ni vet..jag och roliga grejer på dom boendes dörrar. Idag hittade jag ett till.

Folk kan ha block och penna innanför dörren för att skriva något man inte ska glömma när man går utanför dörren...och en andra sätter det på utsidan. Hade det nu stått "Haha jag är inte hemma!" Så hade jag skrivit under: "Haha jag har inte varit här". Nu kan man tro att det bor en norrman innanför den här dörren men nej, det var faktiskt ett svensk efternamn, kan vara en norrman som låtsas vara svensk i och för sig. Man vet aldrig!

 

När jag och den andra job:aren som vi kan kalla Ing-Ulla var klara så kom jag på idén att vi skulle ta och sopa upp alla löv på utsidan av källargången, dvs nedanför trappan om man nu står nedanför och tittar ner, annars kan man stå däruppe och...ja då tittar man upp.

 

Vi tog fram en sopborste ur ett förråd som faktiskt tillhör Samhall också och sen sopade vi.

Först började jag sopa andra, alltså inte detta men medan jag gick in och hämtade en soppåse tog Ing-Ulla över och fortsatte sedan med detta. Vad jag gjorde? Sa jag att jag var arbetsledare för Ing-Ulla idag? I alla fall så höll jag i skyffeln och tog i skiten i påsen sen så jag var i alla fall en aktiv arbetsledare. Så här såg det ut innan vi började.

 

Medan hon sopade träffade vi på tre maskar, vi döpte dessa. Den ene heter Ingvar, den andra Sigvard och den tredje hörde jag inte vad Ing-Ulla döpte den till. Ingvar var på höga höjder.

 

Innan hade Ingvar slemmat sig neråt, det är spår efter honom nedanför som ni ser, vi la honom där för att ta kort sen fick han åka samma väg som dom andra två, i en rabatt bredvid. Sen fortsatte Ing-Ulla att sopa och det blev så fint så.

 

 

Hennes ben fick vara med, dom kan ju bli berömda en vacker dag...liksom.

 

När vi var färdiga tog vi igen oss lite på kontoret, sen hade jag tagit igen mig färdigt och umgicks lite med min kille Henry. Han var glad över det.

 

 

Sen sög vi han hela stället och när Henry fick följa med inne på tjejernas omklädningsrum så blev han upp över öronen sketgla´.

 



Strecket över ska inte vara där, jag tog fel knapp och nu får jag inte bort det så...ja det får vara kvar till ingen nytta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback