Men hallå eller?!

I nån vecka nu har min dator varit lite seg, eller egentligen inte men när jag spelar spelet "Zuma Blitz" på Facebook så hackar det rätt bra. Jag har ett program som man rensar med, eller jag har två men det första använder jag varje dag. Det blir bra i några minuter sen är det likadant igen.

Jag tröttnade och sökte ett bättre program på nätet. "Gratis virusborttagning", eller nåt sånt, åh hej och hå vad många det finns. Jag testade några stycken. Några scannade min dator på plats, det rann iväg en massa siffror som är fel i min dator. Får sen frågan "Vill du reparera felen nu?". Tacka fan för det liksom och jag trycker. Det där "gratis" det vet jag nu varför det heter så. Gratis för dom är att dom tar bort några enstaka av alla felen, dvs 25 stycken av ca 1500! Wooow, det är som en liten svettpärla på en hel flodhäst för skråen! När jag skulle avinstallera programmen från datorn får jag sen en fråga "Innan du tar bort det här programmet kan vi ta bort 50 % till av felen om du vill". Står det "hoho" i pannan på mig eller? Tydligen för jag tryckte och fick bort 50 % till men dom tror nog att jag är mer "hoho" än vad jag är för då trodde dom att jag skulle köpa programmet. Det roligaste var att det första priset steg mer andra gången jag kanske bestämde mig för att köpa det. Då fick det vara minsann, SÅ jävla "hoho" är jag faktiskt inte.

Förövrigt har jag tvättat idag, vet ni vad jag gjorde? Jag glömde ta i tvättmedel i ett fack, nu får jag gå i kläder som bara luktar gott litegrann liksom. Men jag satte upp en ny tid, dock är den tiden inte idag, skrev jag inte att jag inte är så "hoho" eller?! Precis!



Kommentarer
Postat av: isa

Jag kom ihåg tvättmedlet! Dock luktade det absolut ingenting annat än Änglamarks hårda handtvål. Dina kläder luktar i alla fal lite gott, mina luktar ingenting!

2011-09-12 @ 03:10:22
URL: http://exia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback