Min förklaring till läkaren

Den göteborgske läkaren tidigare idag: - Det står i mina papper att du ramlade förra lördagen och har haft ont i knät sedan dess, kan du berätta mer om vad du gjorde?

Här skulle jag ju kunnat vrida till det hela, allt för att inte avslöja om hur berusad jag var just när det hände men..ja:
-Ja vad ska man säga, jag var väldigt berusad, jag har fått det berättat för mig men jag tror att det var en liten grop i asfalten, benet vek sig, jag ramlade med hela min kropp över just det benet.

Den göteborske läkaren tittade här på mig i några sekunder, lite för många tyckte ju jag då och han fortsatte: -Du vet alltså inte hur det gick till?

Här hade jag tillfälle att vrida till det lite till..till min fördel..liksom men ja: -Näe inte riktigt, jag var som sagt var rätt berusad. (Jag bet mig lite i tungan och kände mig som Jim Carrey i filmen "Liar liar") Min vän Ewa sa att mitt ben vek sig och sen ramlade jag bara huvudstupa framåt.

Läkaren tittade återigen på mig, tittade sen ner i anteckningsblocket, började anteckna så pennan glödde. Där blev jag nyfiken.

På väg till röntgen hade jag med mig ett kuvert från göteborgar´n, hade 40 meter att gå, på dom 40 metrarna hann jag läsa hans text som löd ungefär så här: "Patienten ramlade förra lördagen, har blånader på knäskålen och en svullnad under. Skelettskada?" AHA! Han har lättare att ljuga för andra alltså! Stod INGET om att jag var sketfull, stackarn ville väl skydda mig. Jag gillar göteborgare...liksom.





Kommentarer
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

Det var väl snällt av honom! Men Sune.. VAR FÖRSIKTIG!!! Och du.. Alla barnen mös vid en brasa.. Men inte Susanne, för det var hon som brann! Hihi :P

2011-09-08 @ 18:32:08
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: Magistermutter - Med en liten grabb i magen

svar: OJ! man kan ju hoppas att man får lika tur som dig med vikten under graviditeten! :D Fast jag kommer väl hamna på typ +12 eller något innan det är klart :P

2011-09-08 @ 19:34:21
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: isa

Haha, nej, jag tänkte om ni varit lika gamla. Att Linni var olovlig för dig hade jag förstått :) Men grym var hon, det håller jag med om!



Läkare som ljuger i journalen för att få en att framstå i bättre dager är riktigt bra faktiskt. Man slipper mååånga genanta ögonblick!

2011-09-09 @ 01:28:04
Postat av: Martina

Han tittade nog bara konstigt på dig för att han var avundsjuk och också ville festa och bli sketfull.

2011-09-09 @ 12:29:47
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback