Nähä inte det nä

Jag somnade runt 23 efter att ha bäddat rent. När man har bäddat rent brukar man sova som en klubbad säl, det hade jag kanske gjort om det inte var så att det var saker som kittlade mig under snarkmasken. Det kittlade, jag stängde av maskinen, lossade masken, kittlade tillbaka, satte tillbaka masken, satte på maskinen och somnade på stört. 2 timmar senare blev det likadant och 2 timmar senare igen. Fan vad irriterande. Jag vaknade också av att det läckte luft vid sidan om masken, vete fan hur jag gör för att det ska ske men jag verkar gnida nyllet i kudden så pass att masken flyttar på sig eller nåt. Trött som få när jag vaknade bara för det i alla fall.

Jag gick upp som vanligt 6.15, duschade och fixade i ordning mig, slängde en katt ut genom fönstret och den andra över räcket på balkongen för att jag blev så less på att dom likt två elefanter sprang över golvet och jag var rädd att grannen under skulle komma upp i en urtvättad och urful morgonrock, papiljotter i håret och morgonskit i ögonen. Näe okej jag kastade inte ut några katter men i mitt huvud gjorde jag det.

Jag tog på mig och tog på mig skorna, då hände det som är så typiskt. Min mage bestämde sig för att bråka så det var bara att rusa in på toa och där satt jag en stund men det gjorde att jag inte vågar åka någonstans idag. Så typiskt! Det var bara att ringa chefen och sjukanmäla sig. Att somna om är det inte tal om än på ett par timmar för magen kommer inte ge sig förrän ALLT är ute från tarmen, inte en gnutta kommer den att lämna kvar.

Hoppas innerligt att jag är bättre imorgon för då är det möte på jobbet, marknad och tvätt på schemat.

Ja det var väl allt för nu på detta första inlägg denna dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback