Nähä inte det nä

Inatt vaknade jag häftigt. Kallsvettig, håret på huvudet kändes som att jag..blivit svettig där också. Jag tände den nyinköpta lampan under hyllan. Jag hade drömt en mardröm. Minns dock inte vad nu men minns att jag tänkte att jag inte vill komma tillbaka till samma dröm. Är glad att lampan inte är så stark nu för annars hade jag legat där och blivit bländad. Nu somnade jag om direkt, kom inte tillbaka till samma dröm men vaknade 6.15 och förbannade den som ringde, det hade sett rätt roligt ut om jag skällt ut den i telefonen..när det var alarmet och jag skulle gå upp.

Jag kände ett molande i magtrakten (en stor trakt), kunde inte riktigt placera vad det var. Hunger, mensvärk, dålig i magen eller bara göra mig påmind om att jag har en mage. Jag gick upp, gick in och duschade, klädde på mig jobbkläderna, gav katterna mat och vatten, snubblade över Nogger som bara var tvungen att springa framför fötterna, fick mer ont i benet och sen fixade jag håret.

Jag loggade in på Facebook, skrev godmorgon, sen kändes det lite som att hela magen knöt ihop sig, eller nån ful figur inuti som knöt ihop tarmarna för att sen gå till soprummet med dom. Så får man inte göra för då trycks det ut saker ur fisringen, oftast det som varit i tarmarna under natten. Inget normalt utan mer..lite lösare saker. Det började svida och här är jag glad över att jag inte satt på cykeln på väg till jobbet kan jag säga.

När jag var klar ringde jag chefen och sa att min mage har bestämt att den inte alls vill hänga flera kilometer bort just idag. Hej karensdag alltså, gillar inte den dagen, gillar inte den här dagen heller ska tilläggas.

Min mage ska jag nu skänka till någon jag inte tycker om, typ Gaddafi, Gadaffi eller hur han nu stavar sitt namn. Det kan ju göra att han blir fast, lovar att ni kommer hitta honom på en toalett utan att han kan gå vidare på några timmar.

Det är sol ute idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback