Satan i gatan!

Jag är nyss hemkommen från Ewa, jag höll på att aldrig komma därifrån, inte för att Ewa babblar så in i norden utan för att hon hade fått en 1 kg "Baklava" av sin fd man. Han hade kommit hem från Libanon och köpt en sån låda till henne. Satan i gatan vad gott det var! Jag trodde det var godis men på nätet står det bakverk som man kan ha till kaffet eller som efterrätt. Eftersom jag inte dricker kaffe så fick jag juice till. Jösses, det finns recept på det där och jag och Ewa ska göra det någon dag har vi (läs jag) bestämt. Hon kan baka sånt, hon är utbildad konditor och då kan man baka allt möjligt. Ja kanske inte i hennes ugn som hon har nu för den bränner allt i botten, dum ugn med andra ord.

Jag lånade denna bilden för i min iver och mitt moffande så glömde jag att ta kort, då är man bra virrig för jag tar ju kort på det mesta men inte dom jag åt.


Har ni haft en bra vecka så här långt? Torsdag imorgon redan, herreGUD vad tiden går fort! Snart är det jul och tomten knackar på dörren och undrar om det finns några snälla flator och bögar och där står jag i min finaste roda klänning med gröna paljetter på och ropar glatt...att det gör det ju.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback