Söndag och hemresa

Det var fan vad fort dagarna har gått men så är det väl alltid när man har roligt och inte vill åka hem. Jag ligger kvar i sängen än så länge. Jenny ska fixa "fika". Fika häruppe är ju allt som har med mat att göra, dvs frukost så här dags alltså. Fika för mig är kaffe/saft/läsk och något kaffebröd.

Jag kommer få en åksjuketablett innan vi åker in till Sundsvall. Sträckan mellan Sundsvall-Stockholm i onsdags var inge vidare då jag mådde illa och var yr så därför ska jag nu gardera mig. Förhoppningsvis kommer jag somna också så slipper jag ha tråkigt i 3.5 timme på ett tåg.

Solen har kommit fram och vi vet inte riktigt hur många gånger dom här dagarna som vi sagt "Ja vi hade i alla fall tur med vädret" för det har varit kanonväder alla dagar, ja utom när Jenny hade varit inne i Timrå och handlat. Då såg hon mer ut som en dränkt katt.

Nu är "fikat" klart så jag ska väl ta på mig något anständigt och sätta mig ner och äta då. Jag bloggar mer antingen när jag kommer hem om jag inte är för trött eller också i morgon. Ha det göttans så länge!



Kommentarer
Postat av: Marika

Hoppas du/ ni har haft några toppendagar & kan leva på det ett tag!! Det har varit ett nöje att få hjälpa till så att ni kunde träffas!!!

Kram på er båda!!

2011-09-04 @ 11:41:33
URL: http://www.silvervictori.se
Postat av: Doris

Läser att du haft sköna dagar uppe i Norrland, fina bilder därifrån också.

Hoppas att hemresan gick bra, kram.

2011-09-04 @ 18:48:12
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback