And the winner is......

Varje år läser vi att Sveriges bidrag till Eurovision ligger bra till, kanske vinner och alla vi svenskar klappar händer och ser så där äckligt malliga ut. Alla år sitter vi där på kvällen då finalen är och ser ut som fågelholkar eller en väldigt hungrig liten fågelunge som ingen mat får..på flera timmar för wtf, stod det inte i media att Sverige låg bra till?? Då det visar sig att Sverige inte alls fick en bra placering och hela Sverige stannar just för att vi är så chockade.

Ska vi göra så i år att vi tror att Loreen kommer bland dom 5 sista så slipper vi ha kort över hela världen med oss som motiv där vi gapar så pass att alla kan se vad vi åt till frukost? Ska vi göra så? Överens? Eller?

Nu står det i Aftonbladet.se återigen att alla tippar Sverige som etta. I år ÄR låten bra, den är ju det, den bästa på många år tycker ju jag då men bli inte besvikna om hon inte vinner. Lägg inte ner hela besparingen på att hon vinner för då står ni där och får välja ut tält, köpa konserver och förbanna er själva för att ni just la alla pengar på att hon skulle vinna.

Jag VILL att hon vinner för det ÄR en förbannat bra låt men som alla år så finns det alltid rövhål till länder som har slagit på sina konstiga öron och röstat på låtar som skulle kunna höra hemma i ett hem med bara dövöron!

Heja heja Loreen, vinner du inte så har du i alla fall gjort ditt bästa.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback