Besökinen

Eftersom jag har tomt kort på min mobil så mailade jag min dotter och sa att jag fått provanställning antagligen för jag vet att hon kollar sina mail ofta. Runt 17.40 ringde hon. Eftersom jag lyssnade på musik i hörlurarna just då så hade jag kvar dom i när hon ringde. "GRATTIS!!!!" Jag må vara nästan döv i vanliga fall men där spräckte hon båda hörselgångarna, trumhinnorna, stigbyglarna, tunntarmen, gallan (som jag tog bort för 6 år sen), blindtarmen (som jag tog bort 15 juli -2007), hjärtat (som jag tog...eller näe). Sen babblade hon lite till och sen ville hon komma och föra över några film...några dokument (eller hur det nu var) och min svärson var där och när han fick veta att han skulle få komma och hälsa på katterna så blev han som ett barn på julafton.

Dom kom (en kvart efter utsatt tid), han hälsade sen var det till att jaga katter som gällde. Han lekte med Nogger, kastade meloner, senapsflaskor och smågrus på henne, näe jag menar..han lekte med ett snöre medan Nogger föreställde sig att det var hennes sista måltid ever.

Nu har dom åkt och Nogger ligger och mumlar "människor är fan konstiga, dom börjar leka sen orkar dom inte längre..jag då? JAG DÅ??!"

Ska hon säga som luktar Iza i baken!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback