Från depp till glädjetjut på en timme!

Första gången jag vaknade var 6.51, hell no tänkte jag och somnade om, vaknade 8 igen, hell nooo tänkte jag trots att blåsans innehåll nästan höll på att kittla gommen, jag somnade om och vaknade 9.52, nu kände jag att jag knappt kunde gå ur sängen för att blåsans innehåll var all over mina inre organ men jag knep ihop och tömde.

Strax efter ringde min handläggare på AME, ja dom som skulle höra av sig strax..det var 3 veckor sen, hon beklagade att det inte blev någon praktikplats på den skolan jag skulle städa, skolan hade hört av sig förra veckan och därför hade inte dom kunnat ringa mig, vad sägs om att ringa upp mig direkt efter kanske? Inte det? Nehe!

Jag blev lite deppig och kände att det skulle dröja sketlänge innan jag fick praktik, att jag skulle få vara förberedd varje dag hela sommarn ifall det kom nån praktik.

En timme senare ringder min fd chef på Samhall och undrade om jag fortfarande ville vara arbetslös, ville? Jag har aldrig velat vara arbetslös liksom. Han undrade om jag ville ha provanställning i 6 månader på Samhall så fort min handläggare på AF gick med på ett möte. Jag ba: "Klart jag inte vill jobba hos er, jag vill hellre lata mig utan pengar och så"..Nääääe självklart sa jag inte så, jag blev sketglad! Det var nästan så jag tog båda katterna och dansade lambada med dom, SÅ glad blev jag! FAN va gött! Jag ska få lön, riktig lön efter att ha varit arbetslös i över 3 år och levt på existensminimum. Den dan jag får första lönen kommer jag känna mig sketrik! Jag ska fira, OJ vad jag ska fira, jag ska banne mig fira med korv, bröd, västkustsallad och en liten fanta till det! Funkar det för mig att jobba i 6 månader så kan det bli fastanställning, bara det liksom!

Nu ska ett möte till med oss tre (fd chefen, handläggaren på AF osså jag då), om nu inte handläggaren sätter sig emot att en långtidsarbetslös ska få jobb, gör han det så kan han lika gå och mocka skit uppe i Pajala, så kan vi säga!

Så det är inte klart alltså men nästan, nästan, nästan!

En underbar dag!



Kommentarer
Postat av: Thaimat :)

Det kommer gå bra så grattis som FAN :)

2012-04-17 @ 12:03:25
Postat av: Sussie

Grattis och lycka till!!!!

2012-04-17 @ 12:05:59
Postat av: Sune...the girl

Svar till Thaimat: Tack tack! :)



Svar till Sussie: Tack tack :)

2012-04-17 @ 12:11:00
Postat av: Karin

Klart det går bra! Tro bara, så går det! (Klart handläggaren inte vill mocka skit i Pajala, och det är väl ungefär vad han är värd, även i arbetsförmedlingens ögon, om han säger nej till det här. :))

GRATTIS!!!

2012-04-17 @ 12:53:27
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Britta

Jättestort grattis Det blev som du ville till slut. Sketkul för dig. Puss å Kram!

2012-04-17 @ 15:50:55
Postat av: Sune...the girl

Svar till Karin: Tack så jättemycket! :)



Svar till Britta, tack, japp det gjorde ju det :) Puss och Kram

2012-04-17 @ 18:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback