Fredag ffs!

Så var det fredag igen då, är det inget annat eller?! Denna helg blir jättelugn, man kan inte festa jämt heller, hepp så är det.

Imorgon fyller min älskade dotter 24 år men hon ska ha kalas nästa helg, hon tänker på oss som inga pengar har att köpa nåt för minsann! Och sen har hon själv inga pengar att köpa fika för så. Men att sitta ensam på sin födelsedag är ju ingen hit så hon ska komma hit imorgon, så vi ska fika, vi ska sitta i soffan, ha armkrok och sjunga andliga sånger...eller också ska vi inte det men fika blir det i alla fall!

Idag pissar det ner, jag ska snart åka iväg och få fika på det där "mäktiga huset" ni vet som jag visat bilder på. Jag ska inte jobba, jag ska bara sitta där och bli uppassad hade jag tänkt. Men kul att se några av mina fd. jobbarkompisar kommer det att bli i alla fall.

För 40 minuter sen låg jag i sängen, knep sketmöe på mina ben och var nyvaken, NU är jag nyduschad, nypåklädd, håret är fixat, katterna har fått mat och vatten, vattnat mina två stackars blommor, sjungit "We shall overcome" för mina två katter som slogs, dom ba:" Men lägg aaaaaaaaaaaaav" och sen kompade dom med foten och nynnade med.

Sådär, dagens första inlägg gjord!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback