GLAD PÅSK!

Det är långfredag nu, det är då man inser att inte ett enda barn kom för att ge teckningar föreställande kycklingar, ägg, påskkärringar och annat, sicken jävla tur för jag har inget godis hemma, ja inget godis som är till dom alltså, bara till mig, så kan vi säga!

 

När jag var liten så var det alltid lite snö kvar när vi skulle sätta våra 1-öres påskasmällar, det var inte svårt, man satte den i snön, det sa poff, ungefär som en liten blyg fis, så lät det, det var inte mycket att hurra för måste jag säga men vi fick inte ha värre saker. När jag var liten hade vi också påsksaker överallt, jag fick oftast fula små kycklingar gjorda av piprensare ellerl också hade jag gjort dom på nån pysseldag i skolan, minns inte riktigt. Dom var riktigt fula i alla fall.

 

Idag har jag inte en enda pinal av påsk. Varför då liksom, påsken är snart över och jag har två katter som skulle tycka att det vore förjävla skoj att leka med dom där, fjädrar? Jo jag tackar jag, dom skulle inte vara hela länge så jag skiter helt i påskpynt.

Jag önskar eder alla en sketbra påsk och hoppas att ni äggar er ordentligt, det är bra både för det ena och det...andra.

 

Ja det var väl allt för nu.

 

 


Kommentarer
Postat av: jeam

hej och glad påsk! nu har vi startat veckans blogg, var gärna med! http://jeam.blogg.se/2012/april/veckans-b-logg-v15.html#comment

2012-04-06 @ 12:08:10
URL: http://jeam.blogg.se/
Postat av: Britta

Glad Påsk på dig med du goa! Kram

2012-04-06 @ 13:31:36
Postat av: BajsMalin - Mamma

Det kom inga påskkärringar till oss heller! GLAD PÅSK SUNE!!

2012-04-06 @ 14:12:58
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Glad påsk goding!



Härligt med fest, topcats och allt =)

2012-04-07 @ 23:14:31
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback