Handling, här vare handling!

Idag har jag tankat på min mobil! Det är MASSA oh yeah oh yeah på det! Dock inte så där porrigt som det låter på porrfilm, som jag...har hört andra säga att det låter. Jag smsade dottern och frågade om hon ville åka och handla med mig. Hon skulle precis ta en promenad med en kompis med hennes två söta döttrar men skulle höra av sig. 2 timmar senare gjorde hon det. Hon skulle bara in på Netto, gå hem till kompisen och hämta sin bil och komma om si sådär 20 minuter men jag skulle inte gå ut för hon skulle höra av sig.

Det var väl en JÄVLA tur att jag inte gjorde det för en timme senare ringer hon: "Jag åker från Sandra nu då, kommer om 7 minuter". Ja ni ser ju, planering planering!

Hon kom, vi åkte förbi Coop och såg att dom hade billig blandfärs så dit åkte vi, jag hoppade in och köpte det plus billigt sköljmedel. Sen åkte vi till Willys och storhandlade, eller JAG gjorde det, hon köpte ett paket korv och lite smågodis på botten av en påse.

Detta köpte jag bland annat.


Jag anmälde mig som testpilot för Smartson för denna men fick inget svar så jag köpte den helt enkelt själv! Den var..ja vad ska vi säga, inte riktigt min smak. Eller jo smaken var god men den var lite hård så nej denna blir det inte igen.

 

Nu har jag delat upp massa mat och in i plastpåsar, jag förbannar min nya frys för den har små lådor som man knappt får in nåt i men jag ändrade, slängde mat jag ändå inte äter och lite sånt, fråga mig inte varför jag ens köpte det men nu ligger det där som packade sillar. Ska jag ha nåt så får jag använda kofot!

Osså den eviga frågan då, vad fan ska jag äta? Det ordnar sig säkert. Sen köpte jag potatis på Netto för det var sketbilligt. 3 kr/kg och Milda 1.1 kg för 10 spänn. Så nu ska jag försöka att inte handla nåt i matväg på nån vecka eller två.

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Effektivt packning av frys om man behöver kofot för att få ut maten haha Det gäller att ta fram maten i tid då så det inte blir för svårt att ta i med kofoten när du är utsvulten och svag ;-)



Tack för dina ord i bloggen! <3

2012-04-25 @ 19:03:33
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback