I´m alive!

Förut insåg jag att jag inatt gick vägar hem som det lika gärna kunnat dyka upp äckliga saker bakom mig. Det gjorde det också kom jag på nu men han avvek. Jag pratade visserligen i telefon med Sussi..i alla fall en bit hem. Jag utsatte mig själv för fara!

Men det var en trevlig kväll, jag filmade min kompis som fyllde år när hon utförde hennes "Euforiadans" men den får jag inte lägga ut som synd är.

Imorse när jag vaknade kände jag små demoner i huvudet som försökte välta mig, det gungade lite, kan vara att jag har vatten i kroppen också, kan vara. Men jag sov en timme sen var det borta, ja inte vattnet då. Jag har diskat, dammsugit, torkat golv, vart nere i tvättstugan och bokat tvättid (det är sånt man gör i en tvättstuga förstår ni), jag ska tvätta kl 17.

Så medan ni andra står i klungor och glor på en sprakande och varm brasa så sitter jag och rullar tummar i en tvättstuga (man kan rulla tummar i en tvättstuga förstår ni). Jag ska tralla för mig själv också, sådär underbart trallvänliga låtar som "Balls to the wall" och..sånt.

Imorgon ska jag däremot gå på marknaden här i stan, det är röd dag, alla är lediga, utom dom som jobbar då..liksom. Där ska jag köpa plastpåsar, det är sånt man kan köpa där och det gör jag varje gång. Det räcker lagom tills det är marknad nästa gång, om jag inte gjort slut på dom innan, men det har nog aldrig hänt. Isåfall skulle jag få en hel gris, ko och en get, fast dom är förstora för att få ner i plastpåsar..om man inte köper svarta sopsäckar då..men det gör jag ju inte. Jag brukar köpa nåt annat också men minns inte vad. Då kommer jag säkert hem med nåt annat istället, fast det inte var det jag först skulle köpa. Kan bli så.

Ja nu kan ni göra i er i ordning så ni är fina när ni ska stå och lyssna på män i gamla studentmössor som ingen ..lyssnar på.

Det var väl allt för denna gång så ses vi ..ja när vi ses nästa gång. Hej!

Trevlig Valborg, Gunborg eller nån annan jävla borg på er!


Kommentarer
Postat av: ~ L I N N ~

Hoppas du får en underbar valborg! :-D

2012-04-30 @ 17:53:20
URL: http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback