Idag mår jag bra

Jag somnade som en klubbad säl inatt runt 1, sov hela natten, vaknade 7.30 men vände mig bara om och somnade igen. Vaknade 9.30 och mådde så bra. Tur jag inte är som en del andra, bakis i flera dagar. Sen finns det dom som blir bakis hur lite dom än dricker. DET måste ju vara jobbigt. Sen finns det dom som aldrig blir bakis och jag vet inte vad som är bäst. Då lär man sig ju inte, därför är nog mitt tillstånd bäst, bakis en dag, förbanna spriten och vakna och må bra dagen efter det.

Idag blir det till att åka hem till dottern för idag har hon sitt kalas. 10 pers i en etta, det har gått förut och då har vi varit fler. Jag brukar få sitta på toastolen och ha tallriken i handfatet..eller näe.

Sen efter det så blir till att träffa på herr alkohol igen för då ska jag hem till en kompis som idag fyller 40. Där ska jag träffa allas vår Sabina. Det blir nog säkert jättekul och imorgon blir det säkert fler kort att lägga upp på henne. Imorgon har jag bestämt mig för att inte må så dåligt som igår för idag ska jag inte träffa på herr Vodka, han är härmed portad i mitt liv. Allt och alla som skadar mig kastar jag ut. Skitlätt! Det är MITT liv och JAG bestämmer vilka/vad som ska finnas i mitt liv för mitt eget välmående.

Sååå..vad gjorde ni igår? Nåt kul? Nåt trist? Tell me!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback