Jag tror jag spyr!

Där låg jag i soffan i lugn och ro när jag fick ett MMS från Sabina. Ska bara varna lite nu, äter ni så ät fort som fan eller också kan ni börja banta nu...nu kommer bilden.








Bildtexten då: "Har ett gäng kvar efter helgen...gott faktiskt :) du får gärna smaka."

Jag som har tomt kort tog henne på Facebook och bara skrek: "MEN TVIIIIII VAD FAN ÄR DET DÄR??!!"

Hon ba: "Kyckling (höna, tupp) fötter". Jävla tur att jag hade ätit annars hade jag inte ätit på en vecka.

Sen fick jag ett MMS till.


Återigen tog jag henne på Facebook och fick veta att detta är flera års ägg, inlagda såna men ändå, man ska inte äta gamla ägg. "Vad fan, dom är ju inlagda!" Jahaaa ja, ja dåså liksom!".

 

Detta fick hon på den där thaifesten i lördags och tyckte jag var en otacksam jävel som inte ville ha det. Då är jag väldigt gärna en sån kan jag säga.

 

Hon ringde senare och tyckte jag var pipig och gnällig. Drömmer jag om kyckling (höna, tupp)fötter inatt så skyller jag på henne. Fast hon skulle drömma fina och roliga drömmar om mig. Hon är la för söter den däringa tösa!

 

Ja nu blev det ju ett inlägg om Sabina igen, hon njuter ska jag tala om. Jadå, hon skulle helst vilja ha inlägg om sig själv varje dag, är säkert därför hon ringer ibland. Hon ringde även när jag var på krogen, synd för henne att jag inte minns hela vårt samtal, jag vet att vi pratade...det var väl det enda.

 

Happ godnatt!

 

 


Kommentarer
Postat av: BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

Asså FY FAN?



sv: Hahahaha vad gölligt!!

2012-04-19 @ 09:04:40
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback