Jag väckte tuppen

Inatt somnade jag runt 1.30, hade bäddat rent så jag tänkte att man sover bättre och längre då. Jag ställde kl på 9, en lagom tid att gå upp..tänkte jag. 6.41 vaknade jag, INTE en okej tid att vakna på en lördag, INTE okej alltså. Blåsan var överfull så jag var tvungen att gå upp, utanför stod Nogger och Iza med nosarna sketmöe tryckta mot dörren så jag höll på att bli som grisarna i Angry birds, omkullsprungen! Nåja.. det var ju lika bra att ha möte med Märta 78, Ingrid 82 och Gunhild 89 för lite grannskvaller och hörapparatssnack. Typ dom enda som var vakna vid den tiden.

Det märktes också även på Facebook och Twitter att jag var den enda som var vaken, eller åtminstone som skrev nåt. Det var lika bra att göra sig i ordning. 8.10 var jag på ICA, där trodde jag att jag skulle vara själv, döm om min förvåning när jag inte var det, det var till och med folk som hade handlat klart när jag klev in, en del till och med yngre än mig. Dom gjorde min dag, det gjorde dom. Tack för det.

Jag var hemma 8.32, en halvtimme innan jag skulle vaknat egentligen, det var lite skönt, jag räddade lite tid, dock har jag suttit på Facebook och spelat Angry birds sen jag kom hem. Jag har gått igenom alla banor överallt men vill förbättra resultat, knuffa ner mina vänner en pinne och hånflina sådär...hånfullt.

Men nu är det dags att lyfta på röven och göra lite nytta, kl 13 kommer min älskade dotter och ska umgås med sin mor några timmar på sin dag.

Foto kommer när hon åkt iväg såklart.



Kommentarer
Postat av: Sussie

Den här pensionären klev upp kl 6 imorse, har inte varit på ICA men väl på sjön och hämtat kattmat, 2 st vår gäddor.

Ha en bra dag.

2012-04-21 @ 09:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback