Kinamat...

Jag var så sugen på kinamat förut, oj oj, jag såg dom där strimlade biffarna, bambuskotten och det där illvita riset framför mig i en röra som såg ut som nån fått upp men det såg så gott ut! Jag hade bestämt mig, jag skulle unna mig det men ju längre tiden gick så tänkte jag, näe, jag skiter i det. Är jag frisk? Är jag normal? Är jag totalt jävla rubbad?!!

Sen tänkte jag att näe då kommer jag säkert behöva uppsöka läkare för alla möjliga åkommor om jag inte hade dom pengarna. Kan hända att jag måste operera bort ännu ett organ. Så tänkte jag först men sen kom jag på att leverpastejmacka med oboy är ju också jättegott. Långt ifrån kinamat men ändå ätligt.

Det blev tre stycken.

 

Sen kom jag på att jag skulle lägga pengarna på min dotters födelsedagsmiddag imorgon istället. Ett paket bacon och pasta är ju billigt så det kör vi på..eller också tar jag nåt annat. Dock vet jag att min dotter läser min blogg så vad skriver jag inte ut. Blir jag nu sjuk så får väl läkaren ta det i natura! Så kan vi säga för min dotter ska få middag så det så, fika efter det.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback