Nattbesökare

Det finns dom som besöker min blogg alla möjliga tider på dygnet, ja samma person alltså. Sen finns det dom som bara besöker den på nätterna. Då blir jag lite nyfiken liksom. Vad är det som gör att dom inte besöker mig på dagarna? Varför är ni uppe så sent på nätterna? Ammar en bebis? Bråkat med maken/makan?, jobbar nätter och inte har möjlighet att besöka hemifrån? Svårt att sova över lag? Eller besöker ni mig på dagarna men går in med mobilerna på nätterna för att smyga? Ligger där under täcket för att partnern inte ska veta att ni besöker mig? Ja det är många besökare från mobiler har jag sett så klart jag är nyfiken!

Vågar ni berätta anledningen? Jag är bara nyfiken, för inte statistik eller så, jag är född nyfiken om ni fattar!

Jag gillar mina besökare men få kommenterar, det vore också trevligt om ni gjorde, det är alla bloggares glädjeämne, att få kommentarer från sina besökare, fattar ni?!! Bra, då gör ni det nu då? Bra bra!

Förövrigt vaknade jag 7.32 idag, gick upp, tömde och gick och la mig i sängen igen, gick igenom en del på sidor på nätet och lekte med katterna. Det räcker med att ta handen under täcket på andra sängen så tror Nogger att det är nåt livsfarligt och ska till varje pris ha ihjäl det som lever där under. Iza tittar mest på och bara skakar på huvudet och tycker vi är barnsliga.

Kan bara säga, jag har bevis på att jag inte bor på hotell, hur då? Det finns fan ingen framdukad frukost här! Ingen frukost alls ska sägas! Inga pengar har jag att köpa det för heller. En fattig jävel är jag men jag är rätt glad ändå. Jag är frisk, jag har fina vänner och ingen som irriterar mig till max, så kan vi säga!

Idag skiner inte solen, bajs också!


Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Jag är inne lite då och då både från mobil och här via datan. Tror det blir mest kvällar nätter för då har jag tid över att snoka runt =)



Kram

2012-04-23 @ 00:51:21
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback