Nötter

Inget undgår mina ögon när det kommer nåt nytt till ICA, som om ni inte redan visste det då. I´m fucking nuts liksom...eller har gjort det i alla fall. Detta är Japps nya med hasselnötter. Den smakar..ja vad ska vi säga, Japp med hasselnöt, jo det är sant! Men för min smak tyckte jag att det inte var i min smak, för stora nötter så man riktigt kände hur...mycket man fick tugga liksom.

 

Förmiddagen har gått i slapphetens tecken...så det kan jag fortsätta med, så kan vi säga! Jag somnade 3 och vaknade 8.01. Jag ba: "Näe fan jag ska banne mig inte gå upp". Knep ihop benen allt vad det gick för blåsan pickade på och ville tömma. No way tänkte jag, 9.40 kändes det som om det stod i gommen och kittlade. Blåsan vann..IGEN. Den är dominant den där fan.

 

Ja det var allt för nu.

 

 


Kommentarer
Postat av: ~ L I N N ~

Hola amigo!



Har du hål i naveln?

Jag är desperat efter tips på hur man får en navelpiercing att läka fortare då jag ska utomlands om ca 2 månader så ge alla tips du kan!

här -> http://linnhahne.blogg.se/2012/april/ge-mig-tips.html#comment



Om inte?

Kika iaf in & delta i min veckans blogg tävling, drar 3 vinnare med slumpgenerator så ALLA har lika stor chans + att vinnarna får synas i min meny en hel vecka! :-D

Direktlänk -> http://linnhahne.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-1.html#comment

2012-04-10 @ 17:16:17
URL: http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback