..och det regnar hos mig...

Jorå, så äre. När jag skulle cykla till "mäktiga huset" så tyckte Gud att vi öppnar den STORA kranen med regn enbart för att Sune ska cykla lite längre än till ICA, vi sätter på lite blåst också plus en långtradare som sprutar vatten från dom däringa sketstora däcken, just för att se en sur och grining Sune, så tänkte han! Men tji fick han, jag cyklade där med ett leende på alla läpparna, jag hade Status Quo i öronen och då kan ingen vara sur kan jag tala om.

Jag kom dit, det var en hel orkester som välkomnade mig, en spelade dragspel, den andra spelade på triangel (hon är också flata) och den tredje höll tal. Eller också sa dom bara hej och jag satte mig. Så kanske det var.


Flatan hade gjort macka till mig, den var god men jag tror att hon hade slickat på både skinkan och osten men säg inget högt.

 

Där satt vi och babblade och oj vad vi babblade, sen kom det en till, hon fick också en macka men den hade nog inte flatan slickat på.

 

När jag skulle åka hem så upptäckte jag att min dragkedja i jackan hade gått sönder, jag kunde därför inte stänga den så jag fick cykla hem medan jackan fladdrade i vinden och det fortsatta regnet. Jag försökte att ha huvan från tröjan över huvudet men eftersom Nogger tyckt att snöret till den var himla kul att dra ut så hade jag nu inga snören så huvhelvetet blåste av hele tin. Jag kom hem frusen och våt (det är bara 500 meter att cykla), var är vårhelvetet då??!!

 

Nåja nu går jag inte utanför dörrn mer idag, hepp så får det bli!



Kommentarer
Postat av: Sussie

In't f n är det vår här heller, snö flingor stora som dasslock. In't ens kattjävlarna vill gå ut.

Det är allt tur att dina ord dansar lambada igen så man kan få något positivt.

2012-04-20 @ 18:02:34
Postat av: Sune...the girl

Har mina ord varit trista ett tag menar du? ;) Här snöar det inte som tur är men peppar peppar liksom.

2012-04-20 @ 18:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback