På tippen med dottern

Det var meningen att dottern skulle komma hit med kläder och jag skulle hjälpa henne att fota och lägga upp dom på Tradera. Hon smsade och sa att vi skulle skippa det och åka till tippen istället, hon rensar förråd och hemma så det är gjort innan hon flyttar upp. Hon hämtade mig, vi åkte till tippen..och sen skulle vi hem till henne och lägga upp lite grejer på Tradera, kände mig något lurad men men, jag är snäll, jag är hennes mamma och jag hade inget särskilt för mig ändå. Så från kl 11-14.40 har vi gjort detta. Jag fick med mig ett par skor (Svart/vita Puma), några gosedjur som jag kan ha om jag får barnbarn någon gång, annars kommer jag ju förhoppningsvis vara barnvakt åt några barn som uppskattar dom.

På tippen måste man verkligen sortera, här är det papper i en plastväska som måste rensas. Vi slängde även 3 sopsäckar med kläder.

Om några timmar börjar hon jobba som timvikarie på ett ställe i grannkommunen, hon är inte fastanställd längre och inte ens på det stället hon var fast förut, hon sa upp sig för att snart flytta till Stockholm då. Hon ska jobba som ett as som hon själv säger för det kostar en del att flytta liksom.

 

Själv ska jag tvätta kl 17, det är vad jag vet just nu. Ja det var väl allt för nu.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback