Sabina...the girl

Jodåsåatte, jag har varit på kalas, jag cyklade hem. När jag satt på toa ringde mobilen, så typiskt, den hade jag för en gång skull inte med mig, det ringde igen. Vad är det för en envis jävel som ringer så jävla ihärdigt tänkte jag. Tredje gången hade jag kommit ut och då ringer det igen, ett hemnummer dessutom, hemnummer? Vem fan har det idag som inte är 40-talist, ja okej jag vet några och sen har vi ju Sabina då.

Det var Sabina som ringde alltså. Och varför jag nu skriver detta är för att hon säkert en miljon gånger under vårt 1-timmessamtal nästan gick ner på knä, slickade mina knäskålar om att hon ville vara med i min blogg så ja, Sabina, här kommer det igen då!

Vad vi pratade om? Vädret kanske? Eller näe, vi pratade om hur jävla kul vi båda hade haft det i helgen, att hon visade röven, eller ja, trosor hade hon ju på sig men hon tycker ju själv att den är snygg och det var säkert därför hon ringde. Dessutom var hon nästan nykter när hon gjorde det, DET mina vänner är fan inte illa för att vara hon.

Himla kul att prata med henne, det var inte igår, eller jo det var det ju men inte i telefon, det var flera år sen. Nu har jag fått hennes mobilnummer igen och hon skulle bara veta att jag terrar folk, på nätter, på dagar, skickar nakenkort och annat...eller näe, inte annat.

Hon är en kul jävel faktiskt, hon visade sin rätta sida och det är det jag gillar med henne, hon är lite som jag, eller näe, hon är prydare, så kan vi säga och ni vet ju att jag inte är det men annars så, ja jag gillar henne helt enkelt.

Hon har förresten en katt som heter liten, den är tydligen inte liten och är katten från helvetet..eller hur det nu var. Hon går ner i Sabinas tvättkorg och tar fram använda trosor och går omkring med, ja inte på sig kanske men, ja den katten är nog också flata, man blir som man umgås liksom!

Detta skulle jag säkert inte skriva om men det skiter jag i, det är min blogg, hon bad om att få ett inlägg och det har hon fått nu, då MÅSTE det vara med sånt här.

Sådär Sabina, nu kan du ta på dig ditt rutrandiga nattlinne med volanger och krypa ner i sängen och somna med ett leende förhoppningsvis. Tack för en förjävla rolig helg med dig! Det får vi göra om...snart! Puss på ena skinkan!




Kommentarer
Postat av: BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

Hon verkar vara en bra människa! apropå katten och trosorna.. Wille brukade också ta våra underkläder, vet inte hur många trosor jag fått kastat, och hur många gånger Tobbes pung tittat ut.. Ja, det var väl det jag ville säga!



Heja Sabina!

2012-04-08 @ 22:03:51
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback