Sicken dag!

Vilka härligt skettokiga folk det finns! Tack vare Twitter kan man få skratta, man kan få nya vänner, man kan reta sig på folk och folk kan reta sig på mig, man kan få veta vad "kändisar" har för sig, trist bara att dom oftast bara följer andra kändisar, ni vet "klubben för inbördes beundran". Men I don´t give a damn faktiskt, jag har kul med mina twänner, nej det är inte felstavat, det heter så på Twitter...tydligen.

Jag har mest suttit vid med datorn, har jag inte suttit där så har jag legat på rygg med datorn på knäna, Doris blir varm och go!

Där kan man kläcka ur sig vad fan som helst för jag har inte många "riktiga" vänner där, som på Facebook. Nej då nej då. Vi har skoj, sketskoj faktiskt! Jag har varit lite i mitt esse idag, jag är lite som en 3-åring som är som en pajas när h*n får uppmärksamhet, lägger in turbon liksom. Sån när jag. Sa jag att jag blir 43 i år?!

Sen har dottern varit här, hon sålde massa kläder på Tradera och ville ha hjälp med att slå in dom. Vet ni vad det bästa är då? Jooorå, plastpåsar, brun bred tejp och sen är det klart! Tadaaaa. Jag fick följa med till ICA för att väga in, hon fick dock betala, jaaa det var ju inte mitt för skråen!

Imorgon ska jag göra lite nytta. Diska tex..om jag inte hamnar på rygg hele dan igen.




Kommentarer
Postat av: Kerstin

Haha.. Visst är det härligt när man får in ego-turbon.. Inga problem för mig.. Jag har nu liksomma ADHD på riktigt och skyller allt som går knas på det :) har nog haft turnåbon inne sen jag klämdes ut. Kram / kul att vi finns du och jag twänne twänner på twitter

2012-04-23 @ 22:59:17
URL: http://thebaglady.se
Postat av: Linda aka Javamorsan

Alltså på Twitter får man vara sig själv liksom :)

2012-04-24 @ 09:42:46
URL: http://baralinda.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback