Söndag jorå!

Söndagen började med att jag vaknade 5.40, jag gick upp för att tömde, hade halsbrännan från helvetet då jag åt en del fett igår, eller en del, sketmöe fett! Jag tog en Samarin och somnade om, drömde knepiga drömmar. Andras barn som tydligen var mina. Sen drömde jag om att det kom in personer i mitt sovrum, den ena bar på en död gris, den andra hade en get. Jag vaknade med ett ryck och ville inte komma till samma dröm igen. Vaknade kl 9 igen och då var blåsan återigen full. När jag vaknar nyser jag nästan jämt. Denna gång var det 7 gånger i rad, med en full blåsa så skulle man kunna tänka sig att allt skulle tömmas i sängen men icke, knipövningar is the shit!

Ute är det mulet, trist väder med andra ord. Söndagen kommer nästan gå obemärkt förbi. Imorgon ska jag till AF för att försöka få tag på min handläggare för den fan har ju inte ringt tillbaka. Vi måste ju snart ha ett möte liksom. Om han tror att jag ska ligga på rygg och pilla mig i..ja..naveln i flera veckor till så tror han jävlar i mig helt fel!

Jag vill tjäna kosing, jag vill köpa ..strumpor!

Och nu kom halsbrännan från helvetet tillbaka. 5 glas Samarin it is!



Kommentarer
Postat av: August

För jävligt skönt att se att det finns lite jävlar anamma i dig igen och att livsgudarna börjar återvända.

2012-04-22 @ 15:40:43
Postat av: Sune...the girl

Svar till August: Varför kallar du dig för August nu? Klart att det är jävlar anamma i mig, det har det funnits länge :)

2012-04-22 @ 16:29:31
Postat av: Tänkande august

Den sidan kommer fram när man kliver upp 6 på lördag morgon och går och lägger sig 7 på söndag morgon, vad som hänt där emellan står skrivit i stjärnorna.

2012-04-22 @ 18:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback