Sooool...neeeeej reeeegn!

Ja ni har säkert väntat, trånat efter ett inlägg, suckat och rivit ert hår för att jag inte bloggat förrän nu, men tadaaa nu är jag här! Och detta kommer antagligen vara det enda idag, så ni kan plantera blommor, pilla er i naveln, pussla med barnen, pilla på gubben/gumman och annat ni inte hade tid med innan ni väntade.

Imorse var det tydligen sol..skrev folk på Facebook i alla fall och ja då, tar på mig bikinin, greppade vattensprutan och skulle precis smörja in mig med sololja när jag öppnade balkongdörren. Jag möttes av elaka moln, moln som gömde den där gula lampan, jag gick in igen, skrev ett förbannat inlägg på Facebook och kröp under täcket igen.

Jävla vänner jag har, i andra delar av vårt jävla avlånga land satt folk på uteserveringar, skrev att värmen var så god osv, dom satt säkert i värsta dunjackan, lovikavantar och graningekängor på fötterna! Det gjorde dom säkert!
Det började att regna sen..ja nu!


I alla fall så har jag och Ewa vart på bolaget och ikväll efter den där jävla lägenhetsvisningen ska jag hem till henne och döva min hjärna med diverse öl, jag ska döva den så pass att den blir..bedövad.

Nu ska jag bara äta, stryka, piffa till mig och sen ska jag supa mig snygg, hångla med mig själv på nån toalett och ta med mig hem och ha en förjävla het natt!

Vad ska ni göra? Pusta ut? Bra! Ha en bra fredag!





Kommentarer
Postat av: Laura

haha förbannat bra skrivet! :D



jag har soooooooooooooool! massor av sol! Var precis på skogspromenad och blev bländad... hade behövt solglasögon ;P

Ha en fantastiskt kväll! och hångla loss =)

2012-04-27 @ 16:14:49
URL: http://dreamsaboutlife.com
Postat av: Marty Moretimer

Kul att läsa din fina Blogg!Du förgyller i alla fall mina Twitter tillfällen med naturlig charm och humor! Fortsätt vara den du är och keep the jokes coming! Ha en go helg och ta hand om dig!



A friend,

Marty

2012-04-27 @ 16:17:09
URL: http://www.google.se
Postat av: BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

Ha så kul med det inatt Sune! :P



Tycker förövrigt att du borde vara sugen på en ny header snart! Har du fixat nå snygga bilder nu då?

2012-04-27 @ 18:15:08
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback