Tadaaaa

Har ni trott att jag rymt? Trillat ut från balkongen? Kanske varit hos grannen på kaffe? Nepp, jag dricker ju inte ens kaffe!

Idag har jag inte gjort många knop..heller. Jag har vart på ICA med Ewa, jag har lagat mat, ätit den (jo det är sant), legat på rygg och glott på film. Slagit katterna mot varandra och ropat CATCH till förbipasserande på gatan nedanför men ingen fångade mina katter...eller också skojade jag bara, jo Sabina det gjorde jag, du som tycker att jag är så taskig som inte låter dom vara på skithuset när jag gör nr 2.

På tal om Sabina ja, ja precis, man ska akta sig för vad man säger sa jag till dig! Hon ringde, vi pratade i nästan en timme, när vi börjar prata så tar det aldrig slut, dock var hon tvungen att gå och lägga sig, precis, så här tidigt liksom! Hon ska nämligen på thaifest imorgon. Vad en sån är? Ja det är Sabina och ett gäng thailändskor som ligger i en hög på golvet sen ska nån annan gissa vems röv som är vems. Eftersom ni nu alla sett Sabinas röv så skulle ni lätt ta rätt direkt. Näe okej, en thaifest är tydligen sketmånga personer, oftast thailändskor plus några "vita" som Sabina uttryckte sig, ja precis jag sa att du skulle akta dig för vad du sa! Sen ska man sitta där på en stol medan dom serverar en jävla massa maträtter och nu snackar vi inte makaroner och korv utan thaimat såklart! Man får dricka hur mycket man vill och sen blir man dyngrak och går hem..ja efter ca 12 timmar alltså.

Dessutom vill hon att vi ska hänga en helg, hon ska sova hos mig eftersom hon har alla sina släktingar i närheten av mig. Vi ska dricka...tror jag och sen ska vi babbla ihjäl oss..tror jag det också. Hon är cool den däringa Sabina, hon är skojsig, vi passar bra ihop..som kompisar. Man kan faktiskt vara kompisar trots att båda är flator japp.

Sen har jag legat på rygg i soffan, datorn på knäna, mobilen mellan brösten, en skål med jordnötsbågar på golvet och tittat på Let´s dance, tyvärr sabbade Sabina så jag vet inte vem som åkte ut men det gör inget, det går att googla, glo på Aftonbladet.se..se där ja, nu såg jag det.


Happ det var detta jag har gjort idag. Vad har ni gjort då?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback