Tjejer som har sex med tjejer!

Genom alla år från då jag kom ut ur garderoben har jag fått många frågor från både nyfikna killar och tjejer, hur har tjejer sex med varandra? Jag har då röd som en tomat försökt att ge lite hintar, berättat litegrann men det har alltid blivit lite småjobbigt så nu jävlar ska jag berätta om mitt sexliv!

Eller näe det gör jag inte. Ni får istället höra tre tjejer berätta. Det är ljudklipp från "Ligga med P3", det finns olika klipp om ni nu vill lyssna. Ett heter "Förspel", ett annat "Strapon, jävligt kul att sätta på en tjej" och några till. Ni väljer själva. Jag tänker inte tvinga er att lyssna, vill bara ge er lite information. Detta är också bra för tjejer som är nyfikna på tjejsex men inte vågar, kanske det ska få dom att ta steget!

Varför vara nyfiken? Testa så vet du! Det är flera tjejer som har frågat mig om dom är bisexuella för att dom tänder på en tjej. Då brukar jag fråga: "Har du haft sex med en tjej?" Säger dom då nej så säger jag bara, "vill du ha slut på dina egna spekulationer så testa med en tjej så är det bra med det, efter det vet du". För man kan inte veta hur det är om man inte testat.

Klicka nu på länken eller skit i det! Skjut inte budbärar´n! Ligga med P3



Kommentarer
Postat av: BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

Men haaaallå. Vem frågar sådant?! Det är väl rätt logiskt :P

De som frågat vill nog bara ha smarriga detaljer från dig! :P

2012-04-19 @ 11:00:13
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback