Tv-licensen kanske avskaffas!

Oh my, det kan vara den bästa nyheten sen jag fick veta att det fanns nåt som hette Spotify på nätet.

Nu hade jag tänkt att lägga ett klipp från Youtube här där Galenskaparna gör en sketch om just tv-licensen men den finns inte kvar, himla synd för den var väldigt bra.

Jag tittar enbart på SVT när Melodifestivalerna går, aldrig annars, jag lyssnar heller aldrig på radiokanaler utan reklam, alltså är det förbannat onödigt att betala tv-licens för mig. Förövrigt tycker jag att SVT har förjävla trista program där det verkar vara krav på att se tråkig ut som programledare, nyhetsuppläsare eller annat. Trist, trist, trist!

Så det kommer som en väldigt glad nyhet att tv-licensen nu kan komma att avskaffas. Det ska kanske läggas som skatt istället. Hellre det än att få en räkning på nåt jag använder 1-2 gånger om året. Det skulle ju vara som att köpa kaffe och sen slänga det för att jag inte dricker kaffe! Jo jag betalar tv-licens nu, det gör jag men som sagt rätt onödigt. Men om det läggs som skatt så märks det inte lika mycket och jag blir inte hotad om att det går vidare till Inkasso eller Kronofogden om jag inte betalar.


Hoppas att förslaget går igenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback