Gammal tant hon kan

Ja men godmorgon då! Eller mer god förmiddag. Medan mina hjärnceller har gått iväg på högmässa så ska jag försöka mig på att skriva ett blogginlägg.
 
Eftersom jag inte vaknade bakis igår så tar vi det idag istället. Känns ju tryggt att det där kommer tillbaka liksom.
 
Igår när ragget gick hem så kände jag lite att jag ville dricka lite öl igen. Hej alkmar..eller näe. Jag och Ewa bestämde att jag skulle gå upp till henne runt 18.30...jag var där 18.20. Ja men notera gärna det hörrni.
 
 
 
Jag fick 3 öl av henne, den första tog mig 1.5 timme att dricka upp, lite segt så att säga! Jag var i Stockholm i tanken så det passade ju bra. Sen köpte jag 8 öl till av...nån. Jag fick även med mig nåt som han tyckte jag skulle testa.
 
 
Jag smakade och FAN va gott men FAN vad det brände i halsen. Lite som att halsmandlarna väcktes till liv och hotade med att flytta ner som två jävla nötter mellan benen eller nåt. Pride ni vet, inga konstigheter alls.
Men vi delade på det där.
 
 
Sen tog jag en öl av dom där 8..sen behövde jag inget mer. Sen kom Ewas syster med en kompis..hon hade druckit lite för mycket kan man säga. Sen förstår ni..SEN smsade ragget och ville med ut så då kom hon och vi gick ut. Vanligtvis tar det 4 minuter till krogen, igår gick vi nån jävla omväg så det tog en halvtimme! När 5 brudar som är runda under fötterna ska kissa så..ja då tar det tid! Vi gick till samma krog som 80-talskvällen och ja..det var inte mer folk än kvällen innan så att säga. Jag pratade med folk och ja..jag köpte en öl och sen gick jag hem. Ragget gick hem till sig och imorse kändes det tomt i sängen bredvid. Saknade hennes närhet.
 
Idag ska jag tvätta. Det verkade vara en bra idé i fredags när jag ändrade tiden från i fredags till idag. Idag tycker jag den idén var helt idiotisk. Men det är bara att bita i nåt surt. Måste tvätta!
 
En helt underbar helg har det varit. Nykter och städad..höll jag på att skriva. Ja..ha en förjävla underbar söndag folk!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback