Hell yeah!

Yada jobba yada yada jobba mer yada yada!
 
Vill fan göra en jorden-runtresa så jag har lite annat att blogga om. Just nu känner jag att jag skriver förjävla tråkiga inlägg.
 
MEN jag gick 4 km hem idag också, samma sträcka, mötte tom samma folk som igår. Kände mig lite som "Truman", ja ni vet filmen där Jim Carrey lever i en värld som är en tv-serie som ses av hela jävla jordklotet och där han till slut märkte att han faktiskt kunde gå efter klockan då folk skulle visa sig. Lite så. Ska gå imorgon också och är det samma sak så ska jag också ut och segla, stöta på en vägg mitt ute i havet och gå uppför trappan och sen..ja sen äh va fan jag kan ju inte segla! Jag är ju för bövelen sketsjösjuk!
 
Jag sprang upp för alla trappor idag också. Tror fan att någon gett mig energi genom att stoppa nåt i nåt hål...eller nåt.
 
Sen sket jag, duschade och la mig för att sova en stund. En halvtimme blev det sen gick jag upp för att diska, dammsuga och ...ja det var väl allt.
 
Hade jag haft pengar, hade jag haft kunskapen och två katter som gav fan i tapeterna så hade jag tapetserat om hela lägenheten. Limegrönt i ena rummet, turkost i ett annat och porrspegel i taket i sovrummet. Dock ska inte jag synas utan..ja några andra!
 
Sen vill jag ha nya sängar, eller mer en sängstomme så det slipper knarra i sängbenen så fort man...ja så fort man lägger sig. Nu är ju inte älsklingen stor på nåt vis så det är inte det som är felet..så don´t blame her!
 
Sista "Allsång på Skansen" idag, jag ska gunga själv i soffan och SOM jag ska gunga sen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback