Inte planerat - bäst

Hoppsan, jag skrev inget inlägg igår, det händer väldigt sällan att jag inte bloggar på en dag men nu var det lite stressigt igår. Både inombords och annat.
 
Igår var jag ledig. Det är då man ska njuta av ledigheten eller hur? Så blev det inte riktigt. Jo fram till 11.30 sen..SEN började det.
 
Jag och Ewa åkte till Bilprovningen för att besiktiga dotterns bil. Nervös som ett as, dottern var mer nervös och jag riktigt såg henne hoppa i smsen hon skickade. Jag och Ewa satte oss i en skinnsoffa på det där stället. När bilen höjdes och vi såg underredet undrade vi om den ens blivit körd med. Den såg ju för fan helt ny ut! Inget skitigt, inget  svart, bara silveraktigt! Den är ju för bövelen 7 år gammal! 
 
Domen blev två slitna framdäck som måste bytas ut. Då kan vi sänka priset på bilen, i eftermiddag kommer det en tjej och tittar på den. Efter det åkte vi och storhandlade, det var längesen jag gjorde det. Sen kom vi på att vi inte orkade laga mat hemma så vi åkte och åt thaibuffé, så jävla gott!
 
 
Det ser ut som nåt mormor skulle kunnat hosta upp men det var gott jag lovar!
 
Vi åkte till Netto och sen hem. Människan som skulle titta på bilen fick förhinder..ja när JAG smsade henne, hur svårt kan det va att skicka iväg ett sms om det hela liksom. Jag gick istället till stan och köpte kläder, öl och kattsand.
 
Sen skulle jag kanske träffa hjärtat om hon inte var för trött, jag väntade till kl 20 och frågade, japp hon var för trött så jag fixade till mig och gick till Ewa istället. Där satt hon och en kompis och festade lite. Eftersom klockan var mycket redan innan jag kom så fick jag typ häva i mig mina öl. 
 
 
Då kan det bli såna här kort tex. Då är man i sitt esse måste jag säga..eller hur det nu var.
 
Vi gick till en krog för vi skulle möta upp en annan kompis där. Där satt la hon i baren och såg nykter och städad ut. Det var inte vi.
 
Jag träffade två av min dotters kompisar. Någon tog kort och sen la vi ut det på Facebook till dottern.
 
 
Fint så det förslår eller hur?! Precis!
 
Dom gick vidare och jag och mina polare gick till krogen jag brukar hänga på. Det finns inga kort därifrån men jag var där..jag lovar! Sen när vi hade haft roligt där så gick vi för att äta pizza och sen gick jag hem.
 
En skitkul kväll helt enkelt! Fler såna!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback