Jag och Magnus Carlsson <3

Om ni inte redan visste det så började Magnus Carlsson följa mig runt Eurovisionfestivalen på Twitter då han sa att hans man Mats satte sig i halsen då jag skrev: "Åh en flata <3". Det var hon..Marija Serifovic som vann eurovision 2007 som visade sig i rutan. Det jag skrev tyckte dom var så kul att då Mats satte sig i halsen. Sen började båda följa mig, ja vi blev twänner helt enkelt. 
 
Många kändisar på Twitter följer bara andra kändisar och kommenterar man nåt så är det sällan dom kommenterar tbx. Men Magnus och Mats, jösses sicka härliga killar. Dom kan till och med börja kommentera nåt jag har tweetat om. 
 
Så här skrev jag förut.
 
Då fick jag tillbaka
 
Självklart svarade jag!
 
Och han kontrade..men det där om gamlingar alltså..hm!
 
 
Ja sån är han, skojfrisk och en jätteödmjuk kille är han.Nu ska jag leta upp honom på Pride nästa år och väsa i hans öra: "Det är jag som är Suuuuneee".. slicka lite på örsnibben och sen..ja sen får vi väl ta den där jävla drinken då! Jag ser redan fram emot augusti nästa år och jävlar ta honom om han är på en annan jävla Diggilooturnering nästa år. 
 
Ja annars mår jag bra, har städat idag också, jag har även torkat upp efter några översvämningar, ja om ni undrade liksom. Imorgon är det fredag och då ska jag på 80-talsfest på krogen, woho!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Jag brukar se era skojiga konversationer ibland. :D

2012-08-02 @ 17:16:03
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback