Studiebesök

Ja då blir det mer verklighet imorgon då. Idag fick vi all information i förhand inför det nya uppdraget som sker på måndag kl 7.
 
Vi ska dit på studiebesök på alla 4 ställen imorgon. Det är mycket som ska gås igenom. Säkerhet, regler, sekretess och mycket annat. Vi har nu blivit tre tjejer som ska jobba ihop, jag känner mig tryggare, detta kommer att bli bra till slut.
 
Ett ställe kan jag tom ta själv. Det ligger 1.5 mil utanför stan men är inte mycket att städa så då är det onödigt att vi är fler för en av dessa tjejer behövs på annat ställe och den andra jobbar bara 4 timmar.
 
Det ska bli spännande med något nytt, något nytt att ta ansvar för, något som man ska visa att man klarar av. Särskilt för mig som har en visstidsanställning, min tid går ut 4 november, det är nu jag ska visa att jag är oumbärlig, att dom inte kan vara utan mig. Jag har inte varit borta en endaste dag sedan 7 maj, ledig i fredags, det är det enda. Det är fan massa yaaaay på det! Tillsammans kan vi! Det är tydligen den slogan Samhall kör med. 
 
Sen längtar jag förjävla mycket till lördag då jag och älsklingen förhoppningsvis träffas, om allt går som vi vill. Mysigt som fan!
 
Puss på er! <3

Kommentarer
Postat av: Britt

Och så sprider du glädje i arbetslaget. Sånt är viktigt. Vi är varandras arbetsmiljö. Man måste trivas på sitt jobb. Man är ju där den mesta av sin vakna tid. Ha det gott!

2012-08-30 @ 22:46:52
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback