Torsdag

Igår var det lite på G att älsklingen skulle komma en sväng, klockan blev 20 då hon smsade och frågade om hon fick ta en promenad till mig..självklart fick hon det, sicken jävla dum fråga! Jag hade ju saknat henne sen hon lämnade mig i söndags förmiddag för bövelen!
 
Hon kom hit, hon hade vin med sig och vi drack ett glas och glodde lite på teve. Satt och myste i soffan, ja precis i soffan! Sen satt vi på balkongen i den ljumma underbara sommarkvällen. 
 
 
Jag har vinglas, det har jag! Men älsklingen tog detta, skitsamma det smakar samma ändå liksom. När drack jag alkohol senast när jag skulle upp och jobba dagen efter? Det var nog..ja det var sketlänge sen. Sen skulle hon hem men se det gjorde hon ju inte. I alla fall inte förrän efter 48 gånger eller nåt.Hon smsade att hon var hemma kl 22.42. Japp det är policy, hon måste smsa när hon kommer hem, särskilt när det är mörkt och hon är så snygg att vem som helst kan kidnappa henne på vägen.
 
Hon är mysig! I alla fall så tänkte vi nog inte riktigt på att jag skulle upp 4.30 men skitsamma! 
 
När jag vaknade imorse så var jag inte trött men jag blev tröttare och tröttare, till slut kunde jag ställa mig i ett hörn i hissen och somna. Det gjorde jag inte men det gick lite trögt på jobbet. Ganska mycket dötid eftersom vi är två och flera har semester än där vi städar.
 
Sen blev jag upphämtad för att jobba vidare på det vanliga stället.
 
Idag orkade jag inte gå några jävla 4 kilometer, jag fick skjuts av två som jobbar där, jag stupade i säng och sov 1.5 timme sen var det dags att tvätta. Och det är det jag håller på med nu. Jag kollade i påsen med tvättmedel att det fattades ju för bövelen sköljmedel..att tvätta utan sköljmedel är lite som att bli snuvad på sex när man förväntat sig det. Lite snopet så. Men men jag får la rulla mig i nåt gott..typ älsklingen eller nåt.
 
Hoppas ni haft en mer pigg dag än mig men jag klagar inte, jag gillar närheten av älsklingen och hon har humor, vi trivs bra ihop helt enkelt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback